Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În cadrul Campionatului Național de Box Feminin – Categoria Junioare desfășurat la Năvodari, tânăra pugilistă Marina Apetroae, reprezentanta ACS Șomuz Fălticeni, a reușit să obțină o performanță notabilă, câștigând medalia de argint.

Marina, în vârstă de doar 14 ani, s-a remarcat în competiție. Ea a ajuns în finala categoriei 52 kg – junioare, unde s-a confruntat cu o adversară pe măsură. Chiar dacă a luptat curajos, sportiva din Preutești a pierdut la puncte finala cu Clarisa Scurt, reprezentanta clubului Crișul Oradea.

Antrenorul ei, Vasile Nistor, a transmis un mesaj de mulțumire în mediul online, exprimându-și recunoștința față de sprijinul primit de secția de box din Fălticeni din partea administrației locale. A subliniat, de asemenea, că performanța obținută de Marina la Campionatul Național reprezintă un semn pozitiv pentru viitoarele competiții la care va participa tânăra sportivă.

About Author

%d blogeri au apreciat: