Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

O zi călduroasă și plină de emoții a marcat astăzi începerea noului an școlar în municipiul Fălticeni. Aproximativ 8000 de copii, de la preșcolari și elevi de școală primară până la liceeni, din Fălticeni și din localitățile învecinate, au luat parte la festivitățile speciale desfășurate în cursul dimineții.

Alături de părinți și bunici, la întâlnirea cu elevii și cadrele didactice au fost prezenți reprezentanții administrației locale, ai Inspectoratului Școlar Județean Suceava, precum și membri ai Detașamentului de Jandarmi și Poliției Municipale.

Cu emoții vizibile, copilașii din clasele pregătitoare au făcut primii pași în această nouă etapă a vieții lor, iar preoții au oficiat scurte servicii religioase pentru a le încuraja și a le oferi binecuvântarea pentru acest început.

Primarul Cătălin Coman a fost prezent la toate festivitățile organizate în cele 4 școli gimnaziale și cele 3 licee. El a transmis un mesaj în care a făcut apel la încredere și susținere pentru elevi și cadrele didactice: “Este o zi importantă pentru copii, pentru părinți, pentru bunici. Astăzi începe școala! Vacanța poate a fost mare, poate a fost mică, dar a trecut, iar astăzi suntem din nou la școală. Un nou an școlar pe care vi-l doresc plin de realizări, să-l parcurgeți în liniște.”

Primăria și Consiliul Local Fălticeni au asigurat că vor pune la dispoziție cele mai bune condiții în toate unitățile de învățământ. Un proiect de aproximativ 2,7 milioane de euro, cu fonduri europene, va viza dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a tuturor instituțiilor de învățământ. Astfel, copiii au toate resursele necesare pentru a parcurge cu succes pașii educației lor.

Primarul a încheiat cu urările de succes pentru toți elevii și cadrele didactice: “Dragi copii, aveți toate condițiile pentru a putea parcurge în liniște pașii necesari educației voastre! Colegilor profesori le urez multă răbdare și să aibă parte de activități frumoase. Îi asigur încă o dată de sprijinul administrației locale. Mult succes tuturor în noul an școlar!”

About Author

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: