Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În perioada 20 – 26 septembrie 2023, părinții din Fălticeni au oportunitatea de a-și înscrie copiii la Creșa “Sfânta Ana”. Anunțul vine în urma publicării informațiilor de către Grădinița cu Program Prolungit “Pinocchio,” instituția tutelară a creșei. Sunt disponibile o serie de detalii esențiale pentru părinții interesați.

Creșa “Sfânta Ana” din Fălticeni este gata să primească 125 de micuți în planul său de școlarizare aprobat. Dintre aceste locuri, 80 sunt disponibile în Grupa mare (2-3 ani), iar 45 sunt destinate Grupa mijlocie (1-2 ani). Cu 7 grupe în total, creșa promite o experiență educațională și de îngrijire de calitate pentru copiii din comunitate.

Pentru a asigura o înscriere corectă și rapidă, părinții trebuie să aducă la sediul Grădiniței cu Program Prolungit “Pinocchio” următoarele documente, atât în original, cât și în copie:

  1. Certificatul de naștere al copilului.
  2. Cartea de identitate a părinților, tutorilor sau reprezentanților legali.
  3. Certificatul medical sau o scrisoare medicală în cazul copiilor cu nevoi speciale.
  4. Acte doveditoare în cazul familiilor monoparentale.
  5. Dovada de vaccinare.
  6. Cererea-tip, disponibilă la secretariatul grădiniței.

Este important de menționat că părinții care au depus cereri de înscriere pentru creșă până la data de 18 septembrie 2023, la sediul Primăriei Fălticeni, trebuie să se prezinte la sediul GPP Pinocchio cu restul documentelor necesare.

Pentru informații suplimentare și pentru a urmări orice actualizare legată de acest proces de înscriere, vă invităm să vizitați pagina de Facebook a Grădiniței cu Program Prolungit “Pinocchio,” unde veți găsi anunțul oficial și eventuale modificări ale procedurii de înscriere.

De asemenea, este important să menționăm că există criterii generale de departajare a copiilor în procesul de admitere la creșă. Detalii suplimentare cu privire la aceste criterii pot fi obținute la sediul grădiniței.

Pe lângă înscrierea copiilor, Grădinița cu Program Prolungit “Pinocchio” continuă și concursul pentru ocuparea celor 14 posturi didactice de predare – educator puericultor. Candidații interesați sunt încurajați să-și depună dosarele până pe data de 22 septembrie 2023.

About Author