Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Un eveniment special, numit “Talcioc în parc la 23”, este programat să aibă loc în municipiul Fălticeni duminică, pe data de 24 septembrie 2023, între orele 16.00 și 20.00. Evenimentul se va desfăşura în parcul din vecinătatea Muzeului de Artă Ion Irimescu, cunoscut și sub denumirea de Parcul Prefecturii sau Parcul 23 August.

Este o iniţiativă a unui grup dedicat de mămici din Fălticeni, care au primit sprijinul Asociației Kiwanis Club Fălticeni și susținerea Primăriei Fălticeni. Scopul principal al evenimentului este de a oferi o nouă șansă hainelor neglijate din dulapuri, transformându-le într-o parte importantă a altor povești și aventuri vestimentare.

“Evenimentul este creat cu scopul de a vinde acele haine din dulap care nu le mai purtăm! Credem că ele pot prinde viața într-o altă poveste! Pentru că suntem mămici și știm ce înseamnă să poți să faci cumpărări în tihnă, aici veți găsi ateliere pentru copiii de toate vârstele, limonadă răcoritoare și prăjituri de casă!”, au precizat organizatorii.

Pe lângă ocazia unică de a face schimb sau a cumpăra haine la prețuri accesibile, evenimentul va include și activități pentru întreaga familie. Atelierele pentru copii de toate vârstele vor oferi posibilitatea micilor creatori să își dezvolte abilitățile și imaginația. În plus, pentru a însoți experiența de shopping, participanții vor putea savura o limonadă răcoritoare și delicioase prăjituri de casă.

Talciocul din parc promite să fie un eveniment distractiv pentru toți cei interesați, oferind o oportunitate de a socializa și de a contribui la reducerea risipei de haine.

Așadar, nu ratați “Talciocul în parc la 23” pe 24 septembrie 2023, între orele 16.00 și 20.00, în Parcul Prefecturii din Fălticeni!

Parcul a reintrat în circuitul public în luna august a acestui an, după finalizarea lucrărilor de modernizare derulate printr-un program cu finanțare europeană.

About Author