Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Secția de tenis a Asociației Club Sportiv (ACS) Nada Florilor din Fălticeni se mândrește cu performanțele tinerilor săi sportivi în turneele recente desfășurate la nivel național. Instructorul Marcel Dascălu a adus în atenția publicului rezultatele obținute de echipa de tenis din Fălticeni.

Unul dintre turneele importante la care au participat copiii din Fălticeni este Cupa Tridex, desfășurată la Botoșani, un eveniment de tenis 10 MPG.

În categoria Roșu, Natalia Andrei a obținut locul 1, în timp ce Emilian Nechiforeasa s-a clasat pe locul 2.

Un alt turneu important a fost Turneul Platinul TCT Special, organizat la Buzău, unde Antonia Mitocaru s-a clasat pe locul 1 în categoria Portocaliu.Daniel Mitocaru a ocupat locul 1 în categoria Verde. Copiii s-au calificat direct la super turneul campionilor din luna decembrie, alături de Adelina Rădășanu și Christian Samachisa.

De asemenea, la Suceava, a avut loc Cupa Interconti în categoria Under 14. Cristian Aciubotăriței și Matei Ursache, ambii din Fălticeni, au obținut locurile 1 și 2 în această competiție de tenis.

Pentru această toamnă, secția de tenis a anunțat reluarea pregătirii în Sala de sport “Gabriel Udișteanu”, care a beneficiat de modernizarea suprafeței de joc, cu sprijinul Primăriei Fălticeni. Această investiție va permite continuarea formării și antrenamentelor pentru copiii din Fălticeni, pregătindu-i pentru viitoarele competiții.

About Author