Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Între 27 septembrie și 3 octombrie 2023, Kaufland derulează Săptămâna Reciclării. Această inițiativă a avut un impact semnificativ și asupra fălticenenilor.

Aparatele automate de reciclare din parcarea Kaufland Fălticeni au fost destul de solicitate în ultimele zile. Aici, cetățenii au ocazia de a aduce recipiente de plastic (pet-uri), sticle și doze de aluminiu pentru reciclare. Participanții primesc un voucher de cumpărături în valoare de 50 de bani pentru fiecare recipient adus.

Acest voucher de cumpărături reprezintă o modalitate de a-i motiva pe oameni să se implice activ în procesul de reciclare și să contribuie la conservarea resurselor naturale. Este important de menționat că voucherul este valabil de la data emiterii până pe 10 octombrie și că valoarea bonului de cumpărături trebuie să fie cu cel puțin 0,01 lei mai mare decât valoarea voucherului.

Recipiente colectate pot fi doar cele destinate băuturilor alcoolice și non-alcoolice, cu un număr maxim de 50 de bucăți per sesiune de colectare. Această limită a fost stabilită pentru a permite cât mai multor oameni să participe și să se bucure de beneficiile campaniei.

Această inițiativă face parte din campania mai largă “Reciclezi și salvezi”, desfășurată în același timp.

About Author