Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Sfârșitul de săptămână aduce vreme frumoasă și pentru microbiștii din Fălticeni. Poate fi ziua mult așteptată în care iese soarele și pentru Șomuz Fălticeni.

Liga 3 / Etapa a 9-a

De la ora 15, va fi derbi pe Stadionul “Constantin Jamaischi”. La Fălticeni vine Bucovina Rădăuți. Ar trebui să fie un spectacol dincolo de liniile de clasament și rezultatele meciurilor din sezoanele precedente. Jucătorii și antrenorii se cunosc, mulți dintre ei au evoluat atât pentru Rădăuți cât și pentru Fălticeni. Șomuz are mare nevoie de puncte și de o victorie de moral înaintea returului care va începe sâmbăta viitoare.

Programul etapei

Aerostar Bacău – Foresta Suceava 1-0 (20 oct.)

CSM Vaslui – FC Bacău

Șomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți

CSM Bacău – Rapid Brodoc

Știința Miroslava stă

Liga 5 / Etapa a 6-a

Un alt derbi va avea loc duminică, 22 octombrie, în Liga a 5-a. De la ora 11, pe același stadion, se vor întâlni singurele echipe neînvinse după primele 5 etape, în Seria a 2-a. Juniorul Fălticeni o întâlnește pe Larix Dornișoara. Doar golaverajul face diferența până la întâlnirea directă de la Fălticeni. Larix are o medie de peste 8 goluri marcate pe meci!

Programul etapei

Juniorul Fălticeni – Larix Dornișoara

Avântul Frasin – Stejarii Dragomirnei

Bradul Vama – Dream Team Ipotești

Carpatic Suceava – Vânătorul Dorna Candrenilor

Șomuz II Baia – Valea Suhei

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura