Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Andrei Ciocîrlan, în vârstă de 17 ani, din Dolheștii Mici, își continuă aventura în cadrul emisiunii Vocea României. În ediția de vineri, 27 octombrie, telespectatorii au putut asista la încheierea etapei audițiilor pe nevăzute. Totodată, pentru antrenori, a fost momentul de a face alegeri dificile, să decidă cine merită să meargă mai departe în competiție și cine, din păcate, trebuie să se oprească aici.

Din peste o mie de talente adunate la audiții, doar câțiva norocoși au reușit să treacă de această etapă inițială, iar la finalul acesteia, fiecare dintre cei patru antrenori a rămas cu o echipă formată din 14 concurenți talentați. Concurenții care au impresionat juriul și au reușit să câștige încrederea antrenorilor sunt acum într-o poziție privilegiată, având o șansă reală de a-și duce vocile și talentele pe scenă în continuarea competiției.

Printre acești norocoși se numără și Andrei Ciocîrlan. În mod evident, vocea lui a fost una dintre cele care au impresionat juriul și publicul. Andrei Ciocîrlan a primit votul de încredere al echipei Horia Brenciu & Theo Rose, ceea ce reprezintă o recunoaștere a talentului său muzical.

VIDEO – Vorbește lumea: Concurentul care a întors toate scaunele de la „Vocea României’”

În etapele următoare ale competiției, concurenții vor avea ocazia de a-și demonstra din nou abilitățile și pasiunea pentru muzică. Antrenorii vor trebui să formeze cupluri pentru confruntări și să aleagă cele mai potrivite piese pentru fiecare din echipa lor. Confruntările reprezintă un moment crucial în competiție, în care concurenții se vor întrece într-o bătălie muzicală pentru a demonstra că ei merită să meargă mai departe.

La finalul acestor confruntări, doar un concurent din fiecare cuplu va reuși să meargă mai departe, și astfel, se vor apropia tot mai mult de finala competiției. Este important de menționat că există o șansă de a fi salvați de către antrenori, ceea ce adaugă un element de surpriză și imprevizibilitate în competiție.

Andrei Ciocîrlan, alături de ceilalți concurenți norocoși, se pregătește acum pentru această nouă etapă a competiției. Tânărul din Dolhești are toate șansele să își impresioneze din nou publicul și să continue să strălucească pe scena Vocea României.

About Author