Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), filiala Suceava, pregătește evenimentul caritabil “Seară Bucovineană”, sub auspiciile Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.

Scopul nobil al acestei seri este sprijinirea tinerei Andreea Anița, care se confruntă cu o luptă cruntă împotriva cancerului. Organizatorii subliniază că orice formă de ajutor poate face diferența crucială între viață și moarte în această luptă.

Evenimentul va avea loc sub semnul muzicii populare românești, iar scena va fi luminată de nume sonore ale acestui gen muzical, care s-au alăturat cu entuziasm inițiativei ASCOR Suceava. Printre artiștii care vor concerta la “Seara Bucovineană” se numără Steliana SIMA, Elena MERIȘOREANU, Elisabeta TURCU JUVERDEANU, Emilia GHINESCU, Constantin BAHRIN, Fetele din BOTOȘANI, Raluca DIACONU, Ilie CARAȘ, Mihaela APOSTOL, Petrică Remus FANDARAC, alături de tineri talentați din Bucovina, precum Delia Valentina Bertea, Claudiu Rusu, Andrei Munteanu.

Mai mult decât o seară de distracție, “Seara Bucovineană” își propune să fie o faptă bună, o contribuție la lupta împotriva cancerului.

Organizatorii îi invită pe toți cei interesați să participe la acest eveniment caritabil, iar un bilet sub forma unei donații poate face diferența. Prețul unui bilet este de 100 de lei, iar studenții vor beneficia de o reducere de 30%.

Pentru mai multe informații și pentru achiziționarea de bilete, persoanele de contact sunt Adelina la numărul (0754) 839 249 și Adriana la numărul (0740) 750 191.

“Seară Bucovineană” nu este doar un eveniment, ci o manifestare a solidarității și compasiunii față de cei aflați în lupta cu boala. Participarea și sprijinul comunității sunt esențiale pentru a face din această seară o rază de lumină în viața Andreei și a celor care se confruntă cu provocări similare.

Detalii despre pregătirea evenimentului pe pagina de Facebook ASCOR SUCEAVA

About Author