Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Focul a cuprins o spălătorie, o vulcanizare auto și un magazin mixt

În dimineața zilei de duminică,12 noiembrie, în jurul orei 6:00, un incendiu de amploare a izbucnit în centrul localității Mălini. Autoritățile care au primit apeluri la numărul de urgență 112.

Echipajele de intervenție au sosit la fața locului, inclusiv militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni și voluntari din Serviciile pentru Situații de Urgență din comunele Mălini și Cornu Luncii.

Șase autospeciale de stingere au fost mobilizate pentru a face față flăcărilor care au cuprins o spălătorie și o vulcanizare auto, cu extinderea la acoperișul unui magazin mixt. Toate construcțiile formau un corp comun. În plus, a luat foc și o stivă de cauciucuri uzate. De asemenea, o ambulanță SMURD a fost prezentă la locul intervenției.

Incendiul a produs pagube semnificative. Informațiile oficiale furnizate de ISU Suceava confirmă că nu au fost înregistrate victime. Suprafața afectată a fost estimată la aproximativ 150 de metri pătrați.

Pompierii au reușit să stăpânească flăcările și au declarat incendiul lichidat la ora 8:25. Cauza probabilă a izbucnirii acestuia a fost identificată drept efectul termic generat de un coș de fum neizolat corespunzător.

Foto – ISU Suceava

About Author