Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Revista CARIERE va organiza, pe data de 11 decembrie 2023, o nouă ediție a Galei Premiilor Revistei CARIERE 2023.

“Cu titlul OAMENI CARE NE INSPIRĂ, și această ediție a Galelor CARIERE, va celebra, ca de fiecare dată, inspirația și pasiunea pentru excelență. Pentru că avem mare nevoie de repere, iar de 21 de ani Revista CARIERE și-a făcut o misiune din a le identifica, a le pune în valoare și a le aduce recunoașterea pe care o merită”, au anunțat organizatorii.

Între persoanele nominalizate se află și pictorul acuarelist Alexandros Pintilii Karciucas. Fălticeneanul este nomicalizat la categoria ARTA – CUM LAUDE (premiul pentru excelență în domeniul artei constemporane).

Recent, Alexandros Pintilii Karciucas a acordat un amplu interviu Revistei Cariere. Interviul îl puteți citi accesând următorul link:

Alexandros Pintilii Karciucas și fascinanta lui călătorie către esența frumuseții diafane

Dacă doriți, puteți să votați pentru artistul din Fălticeni accesând următorul link: https://revistacariere.ro/gala-cariere-2023/

Vă reamintim că, la ediția precedentă, profesoarele Dana Anton și Anca Şoldănescu de la Colegiul Național ”Nicu Gane” din Fălticeni au câștigat premiul Revistei Cariere, la categoria ARHITECȚII VIITORULUI (pentru inițiative care facilitează accesul copiilor la resurse digitale).  

About Author

Lasă un răspuns