Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Un incendiu s-a declanșat astăzi în parcarea magazinului de bricolaj Jysk din municipiul Fălticeni. A fost afectat un autoturism aflat în acea zonă. Echipa Detașamentului de Pompieri Fălticeni a intervenit pentru a gestiona situația și a preveni extinderea focului.

La sosirea pompierilor militari, care au sosit la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, autoturismul era cuprins de flăcări într-un mod generalizat. Datorită intervenției echipei de pompieri, s-a reușit limitarea incendiului, prevenind astfel orice pericol de propagare la alte vehicule sau clădiri din vecinătate.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Autoturismul implicat a suferit daune semnificative, fiind afectat aproape în totalitate. Nu au fost înregistrate victime în urma acestui incident.

Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost identificată drept un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

About Author

Lasă un răspuns