Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Vineri, 24 noiembrie, a fost o zi importantă pentru aproximativ 700 de tineri subofițeri jandarmi, care au participat la ceremoniile de absolvire desfășurate la Școlile de Subofițeri de la Fălticeni și Drăgășani. Un moment deosebit în cariera militară a acestora, în care au primit gradul de sergent major.

La Fălticeni, festivitatea de absolvire a avut loc în zona Pieței “Nada Florilor”. Nu mai puțin de 351 de tineri subofițeri (21 de fete și 329 de băieți) au marcat sfârșitul cu succes al cursurilor. Comandantul școlii, colonelul Tudor Vladimirescu, a condus evenimentul, alături de reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu, și colonelul Lucian Trășcălie din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Printre invitații de onoare s-au numărat inspectorul șef al IJJ Suceava – generalul de brigadă Ionel Postelnicu, primarul Cătălin Coman, subprefectul Florin Sinescu, senatorul George Mîndruță și reprezentanți ai structurilor militare județene. Cu familiile și prietenii tinerilor subofițeri în public, atmosfera a fost încărcată de emoție.

Un moment de mândrie pentru Galați, orașul de origine al noului șef de promoție al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni. Sergentul major Mihai – Răzvan Cernat a obținut media notelor 9,69, încheind astfel cu succes cursurile SMSJ Fălticeni. Începând cu 4 decembrie, el va își desfășura activitatea în cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov. Numele lui a fost scris pe placa de onoare a școlii.

Fălticeni Online vă aduce în atenție acest eveniment deosebit.

Mai multe imagini în Galeria Google Foto Fălticeni Online

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura