Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Bisericile se pregătesc să organizeze evenimente speciale de Ziua Națională a României, marcând astfel momentul crucial al Mării Uniri din 1918 și cinstind eroii care au contribuit la libertatea și unitatea neamului românesc.

Conform informațiilor furnizate de Biroul de Presă al Patriarhiei Române, bisericile parohiale vor oficia o slujbă de mulțumire,.

După Sfânta Liturghie, programată pentru vineri, 1 Decembrie 2023, bisericile din Fălticeni se vor uni într-o slujbă de mulțumire dedicată libertății și unității naționale. Această ceremonie solemnă își propune să aducă recunoștință pentru momentele istorice care au modelat destinul României.

Biserica Adormirea Maicii Domnului din Fălticeni se alătură festivității organizate de Primăria Fălticeni. La ora 12.00, începând cu momentul solemn al slujbei religioase, participanții vor avea ocazia să aducă un omagiu eroilor care și-au jertfit viața pentru idealurile naționale. Într-un gest simbolic, coroane de flori vor fi depuse, marcând respectul față de cei ce s-au sacrificat pentru România.

Evenimentul nu se oprește aici, ci continuă cu o defilare a unor plutoane de jandarmi și pompieri. De la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” și Detașamentul de Pompieri Fălticeni, reprezentanții acestor instituții vor aduce un plus de solemnitate sărbătorii naționale, evidențiind importanța și respectul pentru cei care au apărat și apără cu devotament valorile țării.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura