Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Pompierii au salvat un bărbat prins sub un tractor răsturnat

Un accident s-a petrecut sâmbătă seara pe un teren agricol din satul Valea Glodului, comuna Vulturești.

Un tractor agricol, având doi ocupanți, s-a răsturnat, punând în pericol viața celor doi bărbați.

Unul dintre ocupanți a reușit să se salveze, sărind din tractor înainte de răsturnare. Cealaltă persoană a fost prinsă sub utilaj și a rămas încarcerată.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul ISU Suceava, având la dispoziție o autospecială echipată pentru descarcerare, precum și două ambulanțe SMURD, inclusiv un echipaj de prim ajutor (EPA) și unul de terapie intensivă mobilă (TIM).

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost găsit conștient și cooperant, dar cu multiple traumatisme. Echipajul SMURD TIM a preluat victima, stabilizând-o înainte de a o transporta la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Celălalt bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a reușit să se salveze sărind din tractor, a primit îngrijiri medicale de la pompierii paramedici SMURD. Acesta prezenta mai multe contuzii la nivelul capului și alte escoriații. Ulterior, bărbatul a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura