Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În mijlocul acestei săptămâni, Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni a găzduit un vernisaj dedicat unei proaspete expoziții de pictură. Artistul în centrul atenției este Boris Bența, elev al acestui colegiu.

Expoziția, desfășurată în holul de marmură al școlii, oferă privitorilor o incursiune captivantă în lumea cosmică. În data de 6 decembrie, Boris și-a prezentat creațiile în fața colegilor, cadrelor didactice și a invitaților.

Despre lucrările expuse au vorbit artistul plastic Gabrel Baban, profesorul Marcel Ciuruș, poeta Cristina Bărăscu, directorul Codrin Bența și bunicul artistului, profesorul Ioan Bența.

Vernisajul a fost îmbogățit de o prezentare științifică susținută de elevi îndrumați de profesorul Sorin Gafencu și de un moment artistic oferit de Eliza Arcip.

Fălticeni Online vă aduce în atenție înregistrarea completă a acestui eveniment captivant. Descoperiți fascinanta lume cosmică prin ochii lui Boris Bența și bucurați-vă de experiența artistică integrală oferită de acest vernisaj.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura