Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.
Imagini incendiu Pâraie - comuna Mălini / Sursa - ISU Suceava

Un incendiu puternic a fost stins în cursul acestei dimineţi de către pompierii militari și civili în localitatea Pâraie, comuna Mălini. Eforturile echipajelor de intervenție au evitat o tragedie majoră, salvând atât viaţa unui bărbat, o locuință, cât și alte construcții din apropiere.

La fața locului, patru autospeciale de stingere și un echipaj SMURD au intervenit imediat pentru a ține sub control focul care a cuprins o anexă gospodărească. Incidentul a fost semnalat de către martori, iar echipajele au acționat pentru a limita daunele.

În timpul intervenției, pompierii au descoperit un bărbat în vârstă de 46 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului. Pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical în regim de urgență, iar ulterior, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) a preluat victima pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Incendiul, care a pus în pericol casa de locuit și alte construcții din vecinătate, a fost localizat de către echipajele de intervenție. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, au fost afectate un adăpost de animale și o clădire comună cu alte spații de depozitare, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.

Cauza probabilă a incendiului a fost identificată drept scântei mecanice provenite de la un utilaj electric. Echipele de intervenție au reușit să lichideze complet incendiul la ora 11:45, evitând extinderea acestuia și limitând pagubele materiale.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura