Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.
Echipa de volei U17 CSS Nicu Gane / Antrenor prof. Diana Floriştean

Echipa de volei Under 17 a Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni a revenit pe teren cu forţe proaspete după vacanţa de iarnă, aducând cu ea dorinţa de performanţă şi determinarea de a obţine rezultate bune în continuarea Campionatului Naţional U17 – faza a doua, „Perspectivă”.

La sfârşitul săptămânii trecute, voleibaliştii conduşi de antrenoarea Diana Floriştean au intrat în confruntare în deplasare cu echipa A.C.S. Lumina Wolves București. Partida a fost plină de intensitate și emoţii, iar echipa din Fălticeni a triumfat cu scorul de 3-1. Aceasta reprezintă a doua victorie consecutivă pentru echipa Colegiului Naţional Nicu Gane, după succesul din luna decembrie împotriva echipei CSS Buzău.

În weekendul 20-21 ianuarie, cadeţii au programate două noi etape, ambele desfăşurate pe teren propriu, în Sala de sport a Colegiului Naţional Nicu Gane. Sâmbătă, 20 ianuarie, echipa va întâlni A.C.S.Ex 4 București, într-un meci din tur, iar duminică, 21 ianuarie, se va disputa un meci în avans din retur împotriva echipei A.C.S. Lumina Wolves București. Meciurile vor începe la ora 10.30.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura