Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.
Incendiu pensiune turistică Mălini - Sursa ISU Suceava

Un puternic incendiu a izbucnit în după-amiaza zilei de sâmbătă, 10 februarie 2024, la o cunoscută pensiune turistică din Văleni Stânișoara, comuna Mălini. Imaginile transmise de la fața locului arată că este vorba despre pensiunea Nedeia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maiorul Alin Găleată, incendiul a fost anunțat la 112 de către o persoană care se afla în zona pârtiei.

La fața locului au intervenit pompierii militari și civili, cu 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de lucru la înălțime și o ambulanță SMURD.

Reprezentantul ISU Suceava a precizat că pensiunea respectiva a fost închisă de către inspectorii de specialitate ai ISU Suceava, pe data de 30 decembrie 2023. Operatorului economic i s-a aplicat atunci sancțiunea complementară cu amendă de 100.000 lei.

Și în prezent pensiunea era închisă, aflându-se sub incidența măsurilor dispuse la sfârșitul anului trecut.

De altfel, în momentul producerii incendiului în pensiune nu se aflau persoane. Incendiul nu s-a soldat cu victime, dar pagubele materiale sunt importante. Suprafața afectată de incendiu, două corpuri de clădire, este de peste 400 de metri pătrați.

Cauza producerii incendiului urmează să fie stabilită după finalizarea intervenției pompierilor.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura