Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

2 martie 2024, ora 10:23 – Comuna Bogdănești

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava au oprit în trafic o autoutilitară cu numere de circulație provizorii pe D.J. 155 A, în comuna Bogdănești. Conducătorul auto, în vârstă de 43 de ani, nu avea asupra sa autorizația de circulație provizorie, iar autoutilitara nu era înmatriculată la momentul opririi. Verificarea în baza de date a Poliției Române a relevat că vehiculul a avut autorizație provizorie în perioada 21.08.2023 – 18.11.2023. Un dosar de cercetare penală a fost întocmit pentru „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”.

2 martie 2024, ora 23:20 – Municipiul Fălticeni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au oprit un autoturism pe strada 2 Grăniceri, iar verificarea în bazele de date a arătat că șoferul, un bărbat din municipiul Fălticeni, avea permisul de conducere suspendat. Testul etilotest a fost negativ, dar aparatul drugtest a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. S-a întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

3 martie 2024, Ora 09:10 – Localitatea Oniceni

O femeie de 25 de ani, din comuna Urechești, judeţul Bacău, a pierdut controlul asupra direcției de mers pe DN 2 E85, intrând în coliziune cu un cap de pod din beton. Un tânăr de 17 ani a suferit vătămări corporale ușoare și a fost transportat la Spitalul judeţean Suceava. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au prelevat probe biologice de sânge. A fost întocmit dosar penal pentru „vătămare din culpă”.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura