Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.
Arhivă- Marşul pentru viaţă (Fălticeni - 2023)

La sfârșitul acestei săptămâni, Fălticeniul va găzdui un eveniment de amploare organizat de preoţii din Protopopiatul local, sub egida Marșului pentru Viață, un demers național dedicat conștientizării nevoii de sprijin pentru femeile însărcinate și protejarea copiilor nenăscuți.

Luna martie este cunoscută în România și Republica Moldova ca Luna pentru Viață, fiind un moment în care se desfășoară numeroase activități pro-viață, inclusiv Marșuri pentru Viață în sute de localități.

Tema din acest an, „Construim o lume pentru viață”, subliniază importanța sprijinului și ocrotirii oferite femeilor însărcinate, în special în situații de criză sau vulnerabilitate.

Marșul pentru Viață din Fălticeni, la a XV-a ediție la nivel național și a IX-a la nivel local, va începe la Biserica „Sfântul Ilie”, cu plecare la ora 16.00, și va urma un traseu ce va include Poliția, Spitalul Municipal, Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, Primăria, Piața „Nada Florilor”, Catedrala „Învierea Domnului”, încheindu-se la Biserica „Sfântul Ilie”.

Evenimentul are ca obiectiv mobilizarea comunității în sprijinul femeilor însărcinate și al copiilor nenăscuți, subliniind importanța valorilor pro-viață și a solidarității în construirea unei societăți în care fiecare viață umană este prețuită și ocrotită încă de la concepție.

Prin acest marș, Protopopiatul Fălticeni își propune să aducă în atenția publicului necesitatea unei atitudini de sprijin și respect față de viața umană încă din stadiul prenatal, evidențiind importanța implicării și responsabilității fiecăruia în construirea unei lumi mai bune pentru toți.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura