Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.


Guvernul României a aprobat finanțarea Autostrăzii A7 Pașcani-Suceava, cu o valoare estimată de 9 miliarde lei, pentru secțiunea de 62 de kilometri. Autostrada va lega tronsoanele Bacău-Pașcani și Suceava-Siret, contribuind la dezvoltarea conexiunilor rutiere și conectivitatea la rețeaua europeană de transport.

Proiectul include 72 de pasaje, poduri, viaducte și 5 noduri rutiere. Traseul, structurat în două loturi, va începe din Pașcani și se va încheia în apropierea Aeroportului Internațional Suceava. Valoarea estimată pentru construcția Autostrăzii A7 este de 7,79 miliarde de lei (fără TVA), finanțată în parte prin Programul Transport. Autostrada va fi împărțită în două loturi licitate independent.

Pe traseu vor fi construite 23 de viaducte, 37 de pasaje, 12 poduri, 8 parcări și 2 Centre de Întreținere și Coordonare. Autostrada va traversa trei județe și va avea 5 noduri rutiere pentru conectivitate.

Ministerul Mediului a emis Acordul de Mediu pentru Drumul de mare viteză Suceava-Siret, parte a Autostrăzii A7 Moldova. Studiul de Fezabilitate și Proiectul tehnic sunt realizate de Asocierea Search-Egis, cu termen de predare prelungit până în ianuarie 2025.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura