Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Judeţul Suceava a găzduit Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru clasele IX-XII în perioada 24-28 aprilie. Au participat peste 270 de elevi din toată țara, însoțiți de profesorii coodonatori.

Sâmbătă, 27 aprilie, Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava a fost gazda ceremoniei de premiere. Trei elevi suceveni au obţinut mențiuni, între aceştia aflându-se şi Maria Monica Ursu, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (clasa a XII-a), profesor coordonator Viorica Benţa.

Două eleve de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni au obținut premii la etapa națională a Olimpiadei de limba rusă modernă, desfășurată la Târgoviște. Alexandrina Grubi din clasa a XI-a a câștigat Premiul I la nivel C1, iar Valeria Bejenari din clasa a X-a a obținut Premiul al II-lea la nivel B1. Profesoara Valentina Nazarov de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni a îndrumat lotul olimpic județean.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura