Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Elevi și cadre de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni au participat activ la îndeplinirea obiectivelor proiectului Erasmus+European MILE, coordonat la nivel național de Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava.

“Ziua de 1 IUNIE constituie prilej de bucurie pentru copiii din întreaga lume și noi, adulții, suntem animați de spiritul de solidaritate, empatie și responsabilitate civică. Astfel, din dorința de a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor, elevii Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni s-au mobilizat și au răspuns pozitiv evenimentului European Mile, desfășurat astăzi și în interiorul școlii noaste”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de socializare la instituției.

European MILE promovează mișcarea pentru sănătate, în beneficiul tinerilor.

La nivelul SMSJ Fălticeni, 50 de elevi, însoțiți și coordonați de profesorii de educație fizică, maior Anania Radu-Petru și căpitan Agavriloaie Ioan, au alergat 1 milă (1.609,344m), pe aleile din incinta școlii. Startul alergării a fost dat la ora 09.00.

Milele alergatate de participanții la eveniment se vor transforma în bani ce vor fi donați către organizația Salvați Copiii Suceava, în vederea susținerii cauzelor sociale prin cumpărarea de incubatoare destinate copiilor născuți prematur.

În urma parcurgerii traseului, toți participanții au primit tricouri personalizate și certificate de participare.

Activități similare sunt organizate la nivel european, în perioada 1-6 iunie 2021.

“Felicitări tinerilor jandarmi pentru gesturile nobile de care au dat astăzi dovada și avem convingerea că implicarea noastră în astfel de evenimente cu scop caritabil nu se va opri aici!”, se arată în mesajul Școlii Militare de Subofițeri din Fălticeni.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: