Home Local Accidentul de duminică s-a produs pentru că o şoferiţă din Forăşti a intrat în intersecţia de lângă spital fără să acorde prioritate

Accidentul de duminică s-a produs pentru că o şoferiţă din Forăşti a intrat în intersecţia de lângă spital fără să acorde prioritate

by A.S.
0 comment

Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a făcut publice informaţiile oficiale privind împrejurările în care s-a produs accidentul rutier de duminică, 6 iunie, în intersecţia de lângă Spitalul Municipal Fălticeni.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 10.30.

În timp ce conducea autoturismul pe strada Nicolae Beldiceanu, la intersecția cu strada Mihai Eminescu, o femeie în vârstă de 32 de ani, din comuna Forăşti, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate autoturismului condus de un localnic, în vârstă de 51 de ani.

Astfel s-a produs coliziunea dintre între cele două autovehicule..

Din accident a rezultat rănirea bărbatului, a conducătoarei auto şi a două pasagere din acelaşi autoturism. Toate cele patru persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural. 

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705