Doi conducători auto din Vultureşti şi Dolhasca s-au ales cu dosare penale. Poliţiştii i-au depistat la volan, sub influenţa alcoolului

În seara zilei de vineri, 11 iunie, doi conducători auto, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost opriţi în trafic pe raza localităţilor Pleşeşti şi Dolhasca. Poliţiştii le-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Lucrătorii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești au oprit pentru control pe D.J. 208 C, pe raza comunei Vulturești, satul Pleșești autoturismul condus de un bărbat din comuna Vulturești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au prelevat două probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

De asemenea, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Dolhasca au oprit pentru control pe raza orașului Dolhasca, DJ208 A, autoturismul condus de către un bărbat din orașul Dolhasca.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii îmbibației alcoolice din sânge.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *