La Fălticeni continuă tradiţia de 20 de ani a evenimentului „Nunta de aur”

Nunta de aur la Fălticeni - foto arhivă

Primăria Fălticeni va organiza şi în acest an „Nunta de aur”, un eveniment dedicat cuplurilor din municipiul Fălticeni care sărbătorsc 50 de ani de căsnicie.

La Fălticeni, evenimentul are o tradiţie neîntreruptă de 20 de ani!

Şi în acest an, „Nunta de aur” va avea loc pe data de 20 iulie, în ziua în care este prăzuit Sfântul Ilie, patronul spiritual al Fălticeniului. Evenimentul religios organizat cu acest prilej este unul deosebit.

Până la stabilirea detaliilor organizatorice pentru evenimentul din luna iulie, cuplurile căsătorite în anul 1971, care au domiciliul în municipiul Fălticeni (chiar dacă s-au căsătorit în alte localităţi), trebuie să contacteze Primăria Fălticeni pentru a fi luate luate în evidenţă.

Anual sunt sărbătorite peste 30 de cupluri din Fălticeni.

Anunţul Primăriei Fălticeni

„Cuplurile căsătorite în anul 1971 (în Fălticeni sau în altă localitate), care în prezent au domiciliul în Fălticeni, sunt rugate să contacteze Primăria Municipiului Fălticeni, până pe data de 2 iulie 2021, pentru a fi luate în evidenţă, în vederea organizării evenimentului „NUNTA DE AUR” (în cursul anului 2021). Detalii la Primăria Fălticeni: Camera 27 (luni – vineri, orele 08.00 – 14.00)Tel. 0230.540.600E-mail: falticeni@falticeni.ro”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *