Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a dispus trimiterea în judecată a patru bărbaţi (două persoane private de libertate şi două persoane în stare de arest preventiv), pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată.

Potrivit procurorilor, în perioada 31 martie 2021 – 14 aprilie 2021, cei doi inculpaţi deţinuţi în penitenciar au indus în eroare şase persoane vătămate din judeţul Suceava, afirmând în mod mincinos că, un membru de familie se află în spital pentru a fi tratat ca urmare a infecţiei cu virusul SARS-Cov2. Ei pretindeau diferite sume de bani pentru acoperirea cheltuielilor.

Unul dintre inculpaţii care acţionau în complicitate s-a prezentat la domiciliul unor victime de unde a preluat diferite sume de bani pe care le-a predat celui de-al treilea inculpat, care avea rolul de a colecta banii şi de a le trimite celor aflaţi în penitenciar.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura