Home Local Procurorii fălticeneni au trimis în judecată patru bărbaţi cercetaţi pentru înşelăciune prin metoda COVID-19. Doi dintre ei acţionau din penitenciar, cu sprijinul complicilor

Procurorii fălticeneni au trimis în judecată patru bărbaţi cercetaţi pentru înşelăciune prin metoda COVID-19. Doi dintre ei acţionau din penitenciar, cu sprijinul complicilor

by A.S.
0 comment

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a dispus trimiterea în judecată a patru bărbaţi (două persoane private de libertate şi două persoane în stare de arest preventiv), pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată.

Potrivit procurorilor, în perioada 31 martie 2021 – 14 aprilie 2021, cei doi inculpaţi deţinuţi în penitenciar au indus în eroare şase persoane vătămate din judeţul Suceava, afirmând în mod mincinos că, un membru de familie se află în spital pentru a fi tratat ca urmare a infecţiei cu virusul SARS-Cov2. Ei pretindeau diferite sume de bani pentru acoperirea cheltuielilor.

Unul dintre inculpaţii care acţionau în complicitate s-a prezentat la domiciliul unor victime de unde a preluat diferite sume de bani pe care le-a predat celui de-al treilea inculpat, care avea rolul de a colecta banii şi de a le trimite celor aflaţi în penitenciar.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705