Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În această după-amiază, pe raza județului Suceava s-au produs două evenimente rutiere în urma cărora 8 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După ora 15, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Dănila. O persoană, neîncarcerată, a primit îngrijiri medicale. La fața locului au Intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Foto – ISU Suceava

Un alt accident rutier s-a produs în Câmpulung Moldovenesc. De această dată au fost 2 implicate autovehicule în care se aflau 7 persoane. implicate .

Au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD), cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Au fost implicate 7 persoane dintre care 4 au primit îngrijiri medicale la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Foto – ISU Suceava
Foto – ISU Suceava

About Author

ByB.P.