Tânărul dispărut după atacul unui urs, la limita dintre județele Suceava și Harghita, a fost găsit decedat

Sursa Google - imagine cu rol ilustrativ

Sfârșit tragic pentru a doua persoană rănită de urs în seara zilei de vineri, 23 iulie, la limita dintre județele Suceava și Harghita.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, căutat de autorități, a fost găsit decedat în această dimineață.

Zeci de pompieri militari suceveni, jandarmi, polițiști de frontieră, salvamontiști și lucrători silvici l-au căutat aseară pe tânărul dispărut, la operațiuni fiind folosite inclusiv camere cu termoviziune, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, locotenentul Alin Găleată.

La miezul nopții, căutările au fost sistate și au fost reluate în această dimineață. În jurul orei 7.40, jandarmii suceveni au găsit trupul tânărului de 26 de ani.

Acesta se afla la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul unde a fost observat ultima dată, în interiorul pădurii.

Leziunile sale erau incompatibile cu viața.

Jandarmii l-au preluat și au solicitat sprijin echipajelor salvamont pentru a coborâ de pe munte, înspre județul Harghita, unde va fi preluat de către organele abilitate.

Știrea inițială:

Trei persoane atacate de un urs pe fondul forestier arondat județelor Suceava, Harghita și Mureș. Misiune de căutare în derulare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *