Home ACTUALITATERegional Trei persoane atacate de un urs pe fondul forestier arondat județelor Suceava, Harghita și Mureș. Misiune de căutare în derulare

Trei persoane atacate de un urs pe fondul forestier arondat județelor Suceava, Harghita și Mureș. Misiune de căutare în derulare

by A.S.
1 comment

În seara zilei de vineri, 23 iulie, trei persoane au fost atacate de un urs în zona Dragoiasa – Poiana Boilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliței Județean Suceava, Ionuț Epureanu, atacul s-a produs în zona fondului forestier arondat județelor Suceava – Harghita – Mureș.

Ursul ar fi atacat o bovină, în zona unei stâni de pe raza județului Harghita, iar cei trei bărbați au încercat să alunge ursul.

Un bărbat de 45 de ani a fost atacat de urs suferind mai multe leziuni, fiind transportat la o unitate medicală din județul Suceava, aceasta fiind cea mai apropiată unitate medicală de locul atacului.

O altă persoană, în vârstă de 26 de ani, a reușit să fugă. La ora transmiterii informațiilor, tânărul era căutat în fondul forestier de echipe comune de jandarmi montani și polițiști.

Cel de-al treilea bărbat este apelantul la SNUAU 112. Toți cei trei bărbați sunt din județul Mureș și lucrau la stâna din județul Harghita.

Echipe de polițiști, jandarmi și salvamontiști din Suceava sprijină activitățile de căutare a bărbatului de 26 de ani inițiate si coordonate de autoritățile din Harghita.

De asemenea, un dosar penal a fost întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vatamare corporală din culpă, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Toplița.

ISU Suceava a intervenit la fața locului cu 21 de pompieri militari, o ambulanță SMURD și două autoșenilate. În sprijin erau așteptați și lucrători ai ISU Iași și ISU Neamț, cu camere de termoviziune.

Activitățile de căutare in cazul bărbatului de 26 de ani se desfășoară atât pe raza județului Harghita cât și pe cea a județului Suceava, sub coordonarea autorităților din Harghita.

You may also like

Comments are closed.

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705