Home ACTUALITATE 28 iulie – Ziua Naţională a Ambulanţei din România

28 iulie – Ziua Naţională a Ambulanţei din România

by A.S.
0 comment

Pe 28 iulie este celebrată activitatea Serviciilor Publice de Ambulanță din România, adevărați profesioniști, care de 115 ani, cu multă implicare, dăruire și dragoste pentru oameni luptă zilnic alături de ceilalți salvatori din cadrul sistemului integrat de urgență din România, în scopul nobil de a salva vieți.

Serviciile Publice de Ambulanță din România sunt o componentă indispensabilă din cadrul managementului situațiilor de urgență, care de-a lungul timpului au evoluat constant, fie că vorbim de legislație, dotări, perfecționare, pregătire.

Fiecare structură ce se regăsește în acest sistem complex este importantă și contribuie la îndeplinirea misiunii de a răspunde prompt nevoilor oamenilor aflați în suferință. Toate componentele converg către ceea ce România deține în acest moment, și anume un sistem de urgență complex, integrat, competitiv în raport cu serviciile de urgență publice regăsite în alte state.

Cu prilejul Zilei Ambulanţei din  România, miercuri, 28 iulie 2021, o parte a angajaţilor Staţiei de Ambulanţă Fălticeni, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, au fost întâmpinaţi la sediul Primăriei Municipiului Fălticeni.

Aceştia au fost felicitaţi de administraţia locală pentru activitatea pe care o desfăşoară în folosul cetăţenilor din Fălticeni şi din localităţile arondate.

„Cu prilejul împliniri a 115 ani de existenţă a Ambulanţei din România, vă mulţumesc în numele administraţiei locale şi al cetăţenilor municipiului Fălticeni, pentru dăruirea şi responsabilitatea cu care vă desfăşuraţi activitatea în folosul comunităţii, fiind aproape de cei care trec prin situaţii critice.  

Rolul Ambulanţei este tot mai vizibil şi a devenit esenţial în funcţionarea sistemului medical. Efortul depus în ultimii doi ani, în contextul pandemiei, v-au consacrat  dreptul de a purta titlul de „erou” fără echivoc, fără modestie. Mulţumim pentru ceea ce faceţi!

Ca administraţie locală vă asigurăm de tot sprijinul, vom fi cu tot ceea ce putem alături de dumneavoastră şi dorim să vă ferească Dumnezeu de necazurile cu care vă confruntaţi zilnic, dumneavoastră, familiile dumneavoastră”, se arată în mesajul transmis de Primarul Municipiului Fălticeni, prof. Gheorghe Cătălin Coman.  

De ziua lor, angajaţii Staţiei de ambulaţă de la Fălticeni şi-au amintit de un fost coleg, decedat la vârsta de 49 de ani. Ei au mers cu un tort şi baloane la nepoţelul celui dispărut, un băieţel în vârstă de 2 ani.

  

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705