Home Sport Pugilista Claudia Nechita, fosta jucătoare a echipei de fotbal Armonia Fălticeni, s-a clasat pe locul cinci la Jocurile Olimpice din Japonia

Pugilista Claudia Nechita, fosta jucătoare a echipei de fotbal Armonia Fălticeni, s-a clasat pe locul cinci la Jocurile Olimpice din Japonia

by A.S.
0 comment

Cu o decizie împărțită, Claudia Nechita a ratat calificarea în semifinalele Olimpiadei.

Românca a câștigat locul cinci la această ediție a Jocurile Olimpice, a câștigat respect pentru boxul românesc (cotat cu zero șanse de a fi prezent la Tokyo), a câștigat experiența vitală pentru ca la Paris, în 2024, să vizeze doar finala olimpică.

Claudia Nechita este o veche colaboratoare a echipei de fotbal feminin Armonia Fălticeni, pentru care a evoluat timp de mai multe sezoane, la nivelul ligilor superioare, alături de o altă cunoscută pugilistă, Lăcrămioara Perijoc.

A început boxul la CS Muscel Câmpulung, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Vlad, iar apoi a fost legitimată la CSA Steaua București.

Multiplă campioană națională, în 2021 a reușit calificarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 după Turneul preolimpic de box de la Paris.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705