Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Anunţ al Asociaţiei Fălticeni Cultural

🎭 Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret ‘’Gr.V.Birlic’’ este un maraton cultural ce are loc în Fălticeni și durează 7 zile.Întreaga echipă profesionistă a festivalului te așteaptă să i te alături.

Cea de-a 11-a ediție a festivalului va avea loc între 23 -29 august 2021, și abia așteptăm să te vedem, sau revedem!

📌De ce să te înscrii?- pentru ocazia de a contribui la organizarea singurului festival de teatru din Fălticeni recunoscut pentru calitatea spectacolelor selectate, dar şi pentru organizarea excelentă, atmosfera nemaipomenită şi diversitatea de evenimente, concerte şi proiecții de film;- pentru a dobândi experienţă în producţia de evenimente mari, complexe;- pentru că activitatea în festival poate fi considerată stagiu de practică şi experienţă în muncă;- pentru că vei fi în contact cu oameni interesanţi și vei învăța lucruri noi;- pentru că știm că știi și tu multe și ești gata să-i înveti pe alții;- pentru distracţie şi prieteni noi.

🧲 Recrutarea voluntarilor a început pe 26 iulie 2021. Întâlnirea cu voluntarii recrutați va avea loc pe 11 august 2021,ora 17.00, la Sala Draga Olteanu Matei din Fălticeni.

Informațiile de mai jos te pot ajuta să îți faci o idee despre procesul de selecție.

1. Completează cu atenție formularul de înscriere pe care-l poți descărca de aici – https://bit.ly/3zvqP4e, și trimite-l la adresa de mail asociatiafalticenicultural@yahoo.com

2. Răspunde la telefon și la numere necunoscute. După momentul înscrierii, s-ar putea să te contactăm pentru un interviu.

3. Citește-ți e-mailul si după interviu. La finalul procesului de selecție, vei primi rezultatele și mai multe informații despre următorii pași.

📢 Pe cine căutăm?

Eşti născut/ă înainte de 15 august 2005?

Ai cazare asigurată la Fălticeni în perioada 23 – 29 august 2021?

Ai completat cu atenţie şi în totalitate formularul de înscriere?

Eşti o persoană binevoitoare, atentă la detalii, responsabilă, implicată şi descurcăreaţă?

Pe tine!🎉Te rugăm să ai în vedere faptul că transportul până în Fălticeni și cazarea pe durata festivalului nu sunt asigurate de organizator.

Din cauza numărului mare de aplicaţii pe care îl primim în fiecare an, nu toate persoanele care aplică particiă la interviu şi nu toate sunt selectate.

🔔 În procesul de selecţie vor avea prioritate:- foşti voluntari FITT BIRLIC, pentru că suntem nerăbdători să-i reîntâlnim- cei care au disponibilitate mai mare de timp, pentru că anul acesta debutează în cadrul festivalului și prima ediție Draga Film Fest.

Mult succes!

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: