Home Sport Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți se întâlnesc miercuri în turul doi al Cupei României

Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți se întâlnesc miercuri în turul doi al Cupei României

by A.S.
0 comment

Șomuz Fălticeni susține miercuri, 11 august 2021, al doilea meci oficial al noului sezon.

De la ora 17.30, pe Stadionul “Constantin Jamaischi”, Șomuz Fălticeni primește vizita echipei Bucovina Rădăuți, în Cupa României, turul al doilea, faza națională.

Șomuz, în noua formulă, vine în fața propriilor suporteri cu dorința de a obține victoria.

Sperăm să facem un meci bun și să ne calificăm. Suntem în plină perioadă de pregătire a campionatului. Este un moment bun să vedem nivelul la care ne aflăm. Și dacă cei de la Rădăuți nu au dorit să facem un meci amical, iată că jucăm în Cupă. Așteptăm fălticenenii la stadion și sper să nu-i dezamăgim.”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din: Vlad Baban (Iași) – la centru, Cristian Voicu (Focșani) și Cosmin Vițelaru (Vaslui) – asistenți. Jocul va fi supervizat de observatorul Ilie Andrici (Botoșani).

În privința accesului spectatorilor, conducerea ACS Șomuz Fălticeni a anunțat că pot fi achiziționate bilete la prețul de 5 lei.

De asemenea, având în vedere noile modificări privind desfășurarea competițiilor sportive descrise în HCNSU nr. 44 din 07.07.2021, Federația Română de Fotbal a modificat “Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor.

Astfel, participarea la meciurile de fotbal este permisă doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

Spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor actul de identitate!

PROTOCOL DESFĂȘURARE COMPETIȚII FOTBAL

șo

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705