Home Sport Șomuz Fălticeni își continuă parcursul în Cupa României. Fălticenenii au învins-o cu 3-0 pe Bucovina Rădăuți

Șomuz Fălticeni își continuă parcursul în Cupa României. Fălticenenii au învins-o cu 3-0 pe Bucovina Rădăuți

by A.S.
0 comment

Șomuz Fălticeni a revenit cu victorie pe teren propriu, în noul sezon fotbalistic.

Miercuri, 11 august, pe Stadionul Constantin Jamaischi, trupa pregătită de noul antrenor, Iulian Ionesi, a primit vizita echipei Bucovina Rădăuți.

Meciul a contat pentru turul al doilea, faza națională, a Cupei României, ediția 2021-2022.

Fălticenenii s-au impus meritat cu un categoric 3-0, toate cele trei goluri fiind marcate în repriza secundă.

Între marcatori s-a aflat și Vasile Padovei, aflat la ultimul meci pentru Șomuz. După acest joc, Padovei a fost împrumutat la echipa CSM Bacău (Liga 3). 

“Mă bucur pentru victorie! Acest succes ne dă moral pentru săptămânile care vin și ne arată că atunci când faci lucrurile corect și muncești cu pasiune, rezultatele nu încetează să apară.

Echipa a fost la acest meci la un nivel de 60-70% din punct de vedere fizic. Să nu uităm că am terminat cantonamentul în urmă cu 4 zile. Nici din punct de vedere tactic nu am lucrat foarte mult. Cu siguranță echipa va arăta altfel la începutul campionatului, după ce vom îmbunătăți aceste aspecte.

Cu toate acestea jocul băieților noștri a fost consistent și pot spune cu tărie că am fost net superiori adversarului. Sper să mai aducem 1-2 jucători pentru că din punct de vedere numeric nu stăm chiar bine.”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuţi  3-0 (0-0)

Vasile Padovei (63), Robert Ciobanu (75), Vasile Dănilă (78)

Șomuz: Malac O. – Alecsandru A., Chirilescu V., Vitu V., Antonesei F., Dănlă V., Pitic A., Ciobanu E., Sahru A., Padovei V., Ciobanu R.. Au mai intrat: Afkir T, Robciuc D., Nistor M, Irimescu A. și Pașcu E. Rezerve neutilizate: Pascal A., Ionesi I., Ailenei F.

Bucovina: Butnariu C. – Chiseliță F., Mateciuc C., Forizs B., Coajă A., Plămadă I., Ungureanu R., Săhlean V., Stoian I., Coroamă I., Rusu Ș.

Rezerve: Udeanu E., Bejenar D., Coroamă C., Popa Ș., Florescu M., Cimbru R., Șpac R., Rotar P., Ichim G. Antrenor. Florin Cristescu.

În urma rezultatelor înregistrate în turul al doilea, Șomuz Fălticeni a rămas singura reprezentantă a județului Suceava în actuala ediție a Cupei României.

Într-un alt meci în care a fost implicată o echipă din județ, Dante Botoșani a eliminat-o, contrar așteptărilor, pe Foresta Suceava (scor 3-1).

Dacă FRF păstrează criteriile care stau la baza împerecherii echipelor în actuala fază a competiției, Șomuz și Dante s-ar putea întâlni în turul 3, cel mai probabil tot la Fălticeni, pentru că Dante Botoșani a avut o clasare mai bună la finalul precedentei ediții a Ligii a 3-a.

Startul noului campionat din eșalonul al treilea este programat pentru data de 28 august. Până atunci FRF trebuie să stabilească componența celor zece serii și programul pentru fiecare echipă.

GALERIE FOTO – FĂLTICENI ONLINE

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705