Home Sport Șomuz Fălticeni a disputat un nou joc de pregătire. Daniel Bejenar se va alătura lotului. Eduard Julei intră în programul normal de pregătire

Șomuz Fălticeni a disputat un nou joc de pregătire. Daniel Bejenar se va alătura lotului. Eduard Julei intră în programul normal de pregătire

by A.S.
0 comment

La sfârșitul săptămânii, echipa locală de fotbal a disputat un nou joc de pregătire, în compania Științei Miroslava.

Șomuz pregătește în această perioadă al treilea meci oficial al noului sezon, turul 3 al Cupei României, și debutul în noul sezon al Ligii a 3-a.

Meciul, pe durata a două reprize de câte 35 de minute, s-a disputat la Miroslava și s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru echipa gazdă.

Golul echipei pregătite de Iulian Ionesi, gol de 1-1, a fost marcat de Eduard Ciobanu, în timp ce golul victoriei i-a aparținut lui Wilfred Njindja, mijlocașul camerunez care a evoluat pentru Șomuz în ultimele două sezoane.

Antrenorul Iulian ionesi a trimis în teren un prim unsprezece în care s-au regăsit jucători care nu au evoluat sau au jucat mai puțin în victoria din Cupa României, de la mijlocul săptămânii.

Pascal – Antonesei, Nistor, Vitu, Irimescu, Bejenar, Robciuc, Sahru, Străjeriu, Afkir, Ciobanu R.

Au mai jucat: Malac, Alecsandru, Chirilescu, Pitic, Dănilă, Ciobanu A, Ionesi.

Ca noutate, semnalăm prezența în teren a lui Daniel Bejenar, un nou jucător care a evoluat sub comanda lui Iulian Ionesi, la Rădăuți, care va fi legitimat de Șomuz.

La capitolul vești bune, semnalăm revenirea în programul normal de pregătire, începând din această săptămână, a veteranului Eduard Julei.

Iată ce ne-a declarat antrenorul Ionesi după jocul de pregătire de la sfârșitul săptămânii: 

“Am dat șansa să joace celor care au jucat mai puțin în meciul de Cupă. În ciuda scorului, care nu m-a interesat în acest moment al pregătirii, am făcut un joc bun, cu multe momente de dominare ale noastre. La acest meci am avut acceptul Rădauțiului de a-l folosi pe Bejenar Daniel, urmând ca luni sa definitivăm transferul său. A fost unul dintre jucătorii cu care m-am înțeles foarte bine sezonul trecut și care știe exact ceea ce cer eu echipei pe care o antrenez. Țin să-i mulțumesc domnului Cornel Lucescu pe această cale.

Probabil va mai veni un jucător săptămâna viitoare, de asemenea, de luni va intra în program normal și Julei, ceea ce mă bucură foarte mult deoarece în sistemul pe care îl gândesc eu la Fălticeni el are un rol esențial în viitorul apropiat.

Până la meciul de Cupă, din 25 august, vom mai disputa un amical cu Dante Botoșani, la Fălticeni, în data de 18 august. Meciul amical cu Foresta, din data de 21, a fost anulat din cauza programului încărcat.

Sunt toate premisele să facem un campionat bun, iar pentru mine clasarea pe unul dintre locurile 1-4 este un obiectiv realizabil.”

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705