Home Sport Săptămână de foc pentru Șomuz Fălticeni. Meciuri oficiale, pe teren propriu, în Cupa României și în Liga 3

Săptămână de foc pentru Șomuz Fălticeni. Meciuri oficiale, pe teren propriu, în Cupa României și în Liga 3

by A.S.
0 comment

Șomuz Fălticeni a încheiat perioada de pregătire așa cum a început-o, cu un joc de verificare în compania echipei Șomuzul Preutești. Jocul s-a desfășurat vineri, 20 august, la Preutești.

Băieții pregătiți de Iulian Ionesi au câștigat cu 4-3, însă jocul Fălticeniului nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, poate și pe fondul lipsei de concentrare, în condițiile în care jocul a început perfect, cu trei goluri marcate până în minutul 30. Golorile au fost marcate de: Ciobanu Robert, Sahru Alex, Dănilă Vasile și Străjeriu Ioan.

De remarcat cele trei goluri frumoase ale echipei din Preutești, două reușite de excepție purtând semnătura veteranului Cătălin Vasiliu.

Pentru Șomuz Fălticeni urmează două jocuri importante în principalele competiții în care echipa este angrenată.

Ambele jocuri se vor disputa pe Stadionul “Constantin Jamaischi”, ceea ce ar trebui să fie un avantaj.

Miercuri, 25 august, de la ora 17.30, este programat meciul dintre Șomuz Fălticeni și Dante Botoșani, contând pentru turul 3 al Cupei României (faza națională).

La distanță de trei zile, Șomuz va debuta și în noua ediție a Ligii a 3-a. Sâmbătă, 28 august, de la ora 18.00, fălticenenii vor primi vizita echipei CSM Bacău.

“Vineri, toată echipa a jucat slab, a lipsit concentrarea, au fost multe mingi greșite. Dacă jucam așa cu Dante și cu CSM Bacău, nu avem nicio șansă. În afară de acest joc, pregătirea s-a desfășurat foarte bine. Jucătorii trebuie să conștientizeze importanța primelor jocuri, pentru că urmează o săptămână grea. Sper să reușim calificarea în turul 4 al Cupei României și un succes în prima etapă a noului campionat.

 Mă bucur  că nu avem probleme medicale, în afara de cele vechi, și sper că Julei și Puianu vor munci la fel ca până acum și vor reveni în teren alături de echipă. Vreau să le  mulțumesc pentru implicare colegilor mei: Florin Ailenei, Adi Avrămia, Ionuț  Puianu, Matei Balean, domnilor de la stadion care se îngrijesc să nu ne lipsească nimic și nu în ultimul rând conducerii clubului pentru condițiile de pregătire oferite în perioada precompetițională. Am încredere că o să facem treabă bună împreună!”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Galerie foto – Fălticeni Online

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705