Home Sport CSS “Nicu Gane” Fălticeni revine în competițiile naționale de futsal

CSS “Nicu Gane” Fălticeni revine în competițiile naționale de futsal

by A.S.
0 comment

Clubul Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni va participa în noua ediție a Campionatului Național de Futsal Under 19 / Liga Elitelor.

Comepetiția este organizată de Federația Română de Fotbal.

Noul sezon va deputa în perioada 4-11 septembrie 2021. La start sunt 23 de echipe, repartizate în 5 serii, în funcție de criteriul geografic.

Echipa din Fălticeni, pregătită de profesorul Marcel Irimie, a fost repartizată într-o serie de 4 echipe, alături de ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, Mausoleul Mărășești și Sportul Ciorăști.

Miza primei faze a competiției o reprezintă calificarea la Turneul Elitelor. Prima clasată în fiecare serie se califică direct, iar locurile 2-3 vor susține meciuri de calificare.

Atfel, în Liga Elitelor vor ajunge doar 10 echipe, care vor fi repartizate în două serii regionale. Echipele vor participa la un campionat cu meciuri tur-retur, iar primele două clasate de vor califica la Turneul Final, în urma căruia se va stabili campioana națională.

“După doi ani de așteptare, revenim pe parchet, cel mai probabil pe data de 4 septembrie, când vom întâlni echipa din județul Vrancea (Sportul Ciorăști), care iși dispută meciurile de acasă în Municipiul Focșani.

Băieții așteaptă cu entuziasm acest campionat, unde sperăm să avem un parcurs cât mai lung, încercând să ne  calificam în Liga Elitelor.

Din acest sezon, pe lângă grupa care va evolua în campionat vom avea o grupă de copii de perspectivă, născuți în 2006 și mai mici, pregătită de profesorul Dănila Adrian”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705