Home Sport Medalia de bronz a Campionatului Național de Box Junioare intră în palmaresul pugilistei Andreea Borșa și a secției de box ACS Șomuz Fălticeni

Medalia de bronz a Campionatului Național de Box Junioare intră în palmaresul pugilistei Andreea Borșa și a secției de box ACS Șomuz Fălticeni

by A.S.
0 comment

Secția de box a clubului sportiv Șomuz Fălticeni, coordonată de maestul emerit al sportului Vasile Nistor, își trece în palmares cea de-a treia medalie din acest an, de această dată în competiția națională rezervată junioarelor.

Medalia a fost câștigată, așa cum v-am informat, de sportiva Andreea Borșa, adolescenta în vârstă de 16 ani, din comuna Cornu Luncii, care practică boxul de doar 7 luni!

Calificată în semifinalele competiție, la categoria 63 de kilograme, reprezentanta Șomuzului a fost învinsă, la puncte, de campioana europeană Amalia Niță.

ACS Șomuz Fălticeni a mai obținut în acest an alte două medalii, la Cupa României – Cadeți, prin Iulian Buletică (locul 2) și Sebastian Boambă (locul 3).

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705