Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Campionatul Național de Futsal U19 a programat, la începutul săptămânii, meciurile celei de-a doua etape.

Marți, 14 septembrie, în Sala de sport “Gabriel Udișteanu”, CSS Nicu Gane a primit vizita echipei Ceahlăul Piatra Neamț. A fost confruntarea echipelor care au câștigat în prima etapă.

Din păcate, băieții pregătiți de profesorii Marcel Irimie și Adrian Dănilă nu au putut să țină ritmul impus de jucătorii nemțeni, în special în partea a doua a confruntării. Unicul gol al celor de la “Nicu Gane” a fost marcat pe final, de Simiraș.

CSS “Nicu Gane” Fălticeni: Ilincăi, Bîgu, Vornicu, Gordan, Piciu, Simiraș, Cojocaru, Pavăl, Dănilă, Cîmpan, Mîrzan, Pintilie.

Chiar dacă ne-am dorit mai mult, se pare că în momentul de față nu reușim să ne ridicăm la nivelul unui adversar superior. În jocul de futsal, fiecare decizie contează, iar astăzi nu am reușit să luăm cele mai bune decizii.

Potențial există, avem jucători talentați, însă avem nevoie de multă muncă. Felicitări echipei din Piatra Neamt pentru evoluție! Sperăm să ne întâlnim și în fazele superioare”, a declarat la final antrenorul Marcel Irimie.

Pentru CSS Nicu Gane urmează un nou meci important, tot în această săptămână.

Vineri, 17 septembrie, de la ora 14.00, la Fălticeni vine echipa Mausoleul Mărășești, meci contând pentru etapa a treia.

Clasament:

ocEchipaMVEIGol+/-Pct
1.ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ220011-1106
2.CN Nicu Gane Fălticeni21019-903
3.Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăşti210113-14-13
4.ACS Mausoleul Mărăşeşti20026-15-90

GALERIE FOTO – FĂLTICENI ONLINE

About Author

ByB.P.