Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Potrivit unui proiect de hotărâre, discutat la sfârşitul săptămânii trecute în cadrul ședinței  Guvernului României, cuantumul burselor şcolare ar urma să fie majorat începând cu al doilea semestru al anului şcolar 2021-2022.

Valorile minime ale burslor pe care le vor primi elevii ar putea fi următoarele: 500 de lei – pentru bursa de performanță, 200 de lei – pentru bursa de merit, 150 de lei – pentru bursa de studiu și pentru cea de ajutor social.

În funcție de bugetele pe care le au la dispoziție, primăriile vor putea lua decizia majorării burselor primite de elevi.

Până la majorarea din 2022, cuantumul minim al burselor pe care le vor primi elevii în primul semestru din anul școlar 2021-2022 va rămâne același ca-n anul școlar încheiat în această vară

Valoarea minimă a tuturor burselor primite de elevi, respectiv bursa de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social, este stabilită anual prin hotărâre de Guvern.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: