Home Sport Șomuz Fălticeni și-a încheiat parcursul în Cupa României

Șomuz Fălticeni și-a încheiat parcursul în Cupa României

by A.S.
1 comment

Visul frumos s-a încheiat pentru echipa locală de fotbal, aflată la cea mai importantă performanță în scurta existența de 11 ani.  

Șomuz Fălticeni a fost eliminată din faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României de FC Voluntari, una din echipele în mare formă în debutul actualei ediții a Ligii 1.

Chiar dacă favorițio au pierdut, cei peste 600 de spectatori prezenți în tribuna Stadionului “Constantin Jamaischi” au avut ce să vadă.

Șomuz Fălticeni a început meciul cu mult curaj și a avut două situații de a marca prin Vasile Padovei și Robert Ciobanu. Ilfovenii au echilibrat jocul și au avut la rândul lor o situație bună în zona porții apărate de Oleg Malac.

În minutul 38, Șomuz a deschis scorul prin reușita lui Alex Sahru, după o fază creată de Eduard Julei. Din păcate ilfovenii au reușit să egaleze înainte de pauză prin Alexandru Ilie.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a recunoscut în declarațiile făcute după meci, că jocul Șomuzului din prima repriză i-a dat ceva emoții și că a fost supărat pe jucătorii săi, motiv pentru care a avut o discuție mai serioasă cu aceștia la pauză.  

La reluare, tot Șomuz a fost cea care a trecut din nou pe lângă golul desprinderii. O greșeală în apărarea Voluntariului l-a pus într-o situație bună de a marca pe căpitanul Eduard Julei, portarul Popa reușind totuși să se întindă suficient pentru a respinge în lateral mingea șutată puternic spre colțul lung al porții sale.

Schimbările făcute la pauză și experiența acumulată în Liga 1 și-au spus cuvântul, iar FC Voluntari a  trecut în avantaj în minutul 65, ulterior punând stăpânire pe joc. Până la final elevii lui Ciobotariu au mai marcat alte două goluri.

Șomuz a mai avut o situație bună de a marca la scorul de 1-3, prin Străjeriu, care s-a pierdut pur și simplu la o fază în care a rămas în postura de singur cu portarul advers.

Cele două echipe au încheiat meciul în aplauzele spectatorilor, iar jucătorii Șomuzului au primit felicitări pentru parcursul din această ediție a competiției, dar și încurajări pentru meciurile dificile pe care echipa urmează să le suțină în următoarele săptămâni, în Liga a 3-a.

Antrenorul Iulian Ionesi a declarat că este încrezător că odată ce se va intra în programul normal de pregătire a meciurilor oficiale, trecând de aceasă perioadă cu jocuri din 3 în 3 zile, echipa va fi mult mai concentrată pe obiectivul propus pentru acest sezon, o clasare în primele patru locuri ale seriei.   

GALERIE FOTO – FĂLTICENI ONLINE

GALERIE FOTO – CODRIN ANTON (FOTOSPORT)

ACS ȘOMUZ FĂLTICENI – FC VOLUNTARI 1-4 (1-1)

Marcatori: Alex Sahru (38) / Alexandru Ilie (42), Ricardo Jose Veiga (65), Daniel Paraschiv (77), Marius Briceag (87)

Șomuz: Malac O. – Alecsandru A., Vitu V., Chirilescu V., Antonesei F. – Dănilă V. (Pitic A. 18′), Cîrstean G, Julei E. (cpt.)(Afkir T. – 79), Sahru (Robciuc F. – 64) – Ciobanu R. (Străjeriu I. – 79), Padovei V.
Rezerve neutilizate: Pascal A. –  Nistor M.,, Ciobanu E., Ionesi I., Irimescu A.
Antrenor: Iulian Ionesi

FC Voluntari: Popa M. – Costin VâC, Achim C. (cpt.)(Rață V. – 46), Armaș I., Vlad A. (Briceag M.- 65) –Meleke S., Fulop L., Merloi G., Ilie A. – Paraschiv G., Angelov V. (Helder T. – 79). A mai intrat Ricardo J.
Rezerve neutilizate: Neacșu A., Chilili A., Stan A., Droppa, Bălan F.
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: Vlad Baban (Iaşi); Asistenți: George Bogdan Duță (Bacău) și Iulian Cătălin Brînză (Botoşani); Rezervă: Andrei Baciu (Botoşani).

Observatori: Bogdan Zanfirescu (Botoşani) și Vasile Vămanu (Bacău).

You may also like

Comments are closed.

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705