Home Sport Șomuz Fălticeni a obținut victoria în derbiul cu Ceahlăul Piatra Neamț. George Cârstean a fost căpitanul echipei, la vârsta de 16 ani!

Șomuz Fălticeni a obținut victoria în derbiul cu Ceahlăul Piatra Neamț. George Cârstean a fost căpitanul echipei, la vârsta de 16 ani!

by A.S.
0 comment

Șomuz Fălticeni a revenit în zona locurilor de play-off, după ce a învins-o cu 2-0 pe Ceahlăul Piatra Neamț.

Echipa pregătită de Costel Ilie anunța înainte de meci că vine la Fălticeni cu gândul doar la victorie, însă pe teren Șomuz a controlat jocul și a avut cele mai multe situații periculoase.

Înainte de deschiderea scorului, ambele echipe au avut câte o situație importantă de a marca. Mai întâi, Eduard Ciobanu a ratat inexplicabil din fața porții goale. În replică, jucătorii Ceahlăului au trimis mingea în transversală.

Apoi au venit cele două goluri meritate, înscrise de Alex Sahru – în minutul 75, și Robert Ciobanu – în minutul 88.

Victoria de astăzi le-a fost dedicată celor doi jucători care au suferit accidentări serioase în urma meciului cu FC Voluntari din Cupa României, Vasile Dănilă și Alexandru Pitic. Cei doi vor lipsi o perioadă mai lungă de timp de la antrenamentele și jocurile oficiale.

De asemenea, victoria i-a fost dedicată și lui Vasile Padovei, care s-a căsătorit chiar în ziua meciului! Casă de piatră îi urăm și pe această cale!

Șomuz: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Bejenar, Cîrstean, Sahru, Ciobanu Ed., Julei, Ciobanu R.Rezerve: Pascal, Nistor, Străjeriu, Robciuc, Ionesi, Irimescu, Afkir, Puianu, Ailenei.

Ceahlăul: Barna – Nemțanu, Dumbrăvean, Ursu I., Șincu-Scripă, Copoț-Barb, Botezatu, Anton, Ștefănescu C., Vîlea, Șter.Rezerve: Chelaru, Amihăesei, Toma, Ghenici, Pîntea, Curpăn, Mucuță, Istrati, Moldovan.

GALERIE FOTO – CODRIN ANTON / FOTOSPORT

George Cîrstean – căpitan la 16 ani!/ Foto: Codrin Anton (Fotosport)

Șomuz Fălticeni a avut la meciul cu Ceahlăul cel mai tânăr căpitan! Înaintea jocului, George Cârstean, jucător în vârstă de 16 ani, a primit banderola de la veteranul Eduard Julei. În acest fel, staff-ul tehnic și colegii au ținut să-l răsplătească pentru evoluția excelentă pe care a avut-o în meciul cu FC Voluntari, iar Cîrstean nu a dezamăgit nici astăzi!

Știre în curs de actualizare….

Fălticeni Online vă prezintă cele două goluri marcate de Șomuz Fălticeni.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705