Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La sfârşitul săptămânii, 34 de persoane din municipiul Fălticeni au fost confirmate cu infecţia COVID-19. Dintre acestea, 25 de persoane au fost diagnosticate sâmbătă, iar duminică au fost confirmate alte 9 cazuri.

În acelaşi interval, 6 persoane au fost declarate vindecate.

În sectorul COVID-19, gestionat de Spitalul Municipal Fălticeni, sunt internate 44 de persoane diagnosticate cu această infecţie (42 cu forme medii și 2 cu forme grave). Sunt internate şi 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 2 locuri în sectorul Covid.

Judeţul Suceava a avut în ultimele 24 de ore un număr de 151 de cazuri noi, cu o incidenţă de 2,71 cazuri la mia de locuitori. De la începutul pandemiei au fost confirmate 28.163 de cazuri.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 516 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 29.

Situaţia cazurilor de infectare în zona Fălticeni:  

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura