Home Local A început proba de evaluare a performanţelor fizice din cadrul examenului de admitere la SMSJ Fălticeni

A început proba de evaluare a performanţelor fizice din cadrul examenului de admitere la SMSJ Fălticeni

by A.S.
0 comment

O nouă sesiune de admitere la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni este în desfăşurare în perioada 2 septembrie – 18 noiembrie 2021.

După cum v-am informat deja, şcolii din Fălticeni i-au fost alocate un număr de 263 de locuri, dintre care 258 pentru candidații români, 3 pentru candidații de etnie rromă și 2 locuri repartizate altor minorități.

Din numărul total de locuri, 250 sunt pentru jandarmi, 4 locuri alocate Inspectoratului General de Aviație, 1 loc alocat Direcției Generale de Protecție Internă și 8 alocate Serviciului de Informații Externe.

Concursul de admitere constă în două probe. Evaluarea performanțelor fizice ale candidaților, a început miercuri, 29 septembrie, şi se va încheia pe data de 5 octombrie 2021.

Pentru admiterea la SMSJ Fălticeni sunt înscrişi 1094 de candidaţi. Dintre aceştia, 515 candidaţi susţin proba de evaluare a performanţelor fizice pe 29 şi 30 septembrie, în Sala de sport „Gabriel Udişteanu” din Fălticeni şi în două săli de sport din oraşul Gura Humorului. Restul candidaţilor susţin această probă în alte centre din ţară.

Ulterior, proba scrisă va fi organizată la sediul unităților de selecție (inspectoratele judeţene de jandarmi), pe data de 23 octombrie 2021.

***

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni este Centru zonal de selecție pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice pentru cei 1667 de candidați din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui care au optat pentru una din școlile postliceale ale Jandarmeriei Române, Poliției Române și Poliției de Frontieră.

Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs au fost afișate pe site-ul oficial al unității de învățământ și ale unităților Jandarmeriei Române care au derulat acțiuni de promovare a profesiei și recrutare a candidaților.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705