Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Având în vedere evenimentele rutiere în care au fost implicate în ultimul timp autovehicule transport persoane care tranzitează județul Suceava, având ca destinație tari din Vestul Europei, la nivelul IPJ Suceava a fost intocmit un plan de acțiune în scopul prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

Se doreşte astfel descurajarea conducătorilor auto de a efectua  transport internaţional rutier public de persoane cu încălcarea dispoziţiilor legale sau transport public de persoane contra cost fără a deține o licență specifică tipului de transport efectuat.

In cursul serii și nopții precedente (în intervalul orar 18:00-02:00) polițiștii Serviciului Rutier – IPJ Suceava, împreună cu lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier sprijiniți de lucrători din cadrul I.S.C.T.R, R.A.R și luptători S.A.S, au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă pe linia verificării legalităţii efectuării transportului rutier public de persoane, urmărindu-se cu preponderenţă depistarea în trafic a autovehiculelor destinate prin construcţie să transporte între 4+1 şi 8+1 persoane.

Au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 26.040 lei şi au fost reţinute 3 permise de conducere şi 15 certificate de înmatriculare.

IPJ Suceava a precizat că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, polițiștii recomandând cetățenilor să aleagă pentru călătorii unități autorizate, astfel încât să nu se expună unui risc rutier sporit și sa nu riște un disconfort evident ca urmare a indisponibilizarii mijloacelor de transport cu care se deplasează.

About Author

ByB.P.