Home Local Caravana vaccinării a ajuns la Colegiul ”Vasile Lovinescu” din Fălticeni. Au fost vaccinaţi 25 de elevi, 4 profesori şi 2 angajați din rândul personalului nedidactic

Caravana vaccinării a ajuns la Colegiul ”Vasile Lovinescu” din Fălticeni. Au fost vaccinaţi 25 de elevi, 4 profesori şi 2 angajați din rândul personalului nedidactic

by A.S.
0 comment

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava continuă inițiativa ”Vaccinare și responsabilitate”, demarată în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Suceava, prin susținerea unor campanii de vaccinare în școlile din judeţul Suceava.

Joi, 21 octombrie 2021, Caravana vaccinării a ajuns la Colegiul ”Vasile Lovinescu” din Fălticeni, însoţită de inspectorul școlar general adjunct, prof. Ciprian Anton.

Acesta s-a întâlnit cu elevii şi cu directorul instituţiei, profesorul Cristi Acatrinei.  El a a menționat că pentru prezența fizică a elevilor la școală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare. „Felicit elevii, dar în acelați timp multumesc și  părinților pentru acordul dat privind decizia de vaccinare”, a declarat Ciprian Anton.

După cum ne-a purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Inspector școlar, prof. Ioan Cezar Anuței, 25 de elevi cu vârste cuprinse între 15-18 ani din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de 4 profesori și 2 angajați din rândul personalului nedidactic.

 “În perioada actuală, se impune, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului. Vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2. În această perioadă a pandemiei de COVID-19, vom fi prezenți și vom sprijini cât mai multe campanii  de vaccinare în școli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranței sanitare”, a transmis inspectorul școlar general, profesorul Grigore Bocanci, ulterior derulării acţiunii de vaccinare de la Fălticeni.

La rândul său, directorul Colegiului “Vasile Lovinescu”, profesorul Cristi Acatrinei ne-a declarat: “Sper să fie un nou început. Mă bucur foarte mult că elevii încep să conştientizeze că vaccinarea este singura armă pe care o avem împotriva acestei boli. Sper să continue această campanie, sper ca lumea în general să-şi dea seama că este singura posibilitate de a ieşi din această etapă destul de urâtă din viaţa noastră.”

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705