Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, va avea loc proba scrisă de verificare a cunoştinţelor din cadrul examenului de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni – sesiunea septembrie-octombrie.

Dintre cei 1095 de tineri care s-au înscris pentru sesiunea de admitere din această toamnă, cu speranța de a ocupa unul din cele 263 de locuri repartizate şcolii militare din Fălticeni, au trecut cu bine de proba de verificare a aptitudinilor fizice, un număr de 50 de fete și 777 de băieţi.

Sâmbătă, cei 126 de candidați înscriși la Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava vor susţine proba scrisă, începând cu ora 09:00, la sediul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

De la nivelul SMSJ Fălticeni au fost transmise o serie de măsuri pe care candidaţii trebuie să le respecte pentru a susţine proba scrisă.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, conform normelor legale în vigoare, la proba de concurs au acces doar candidații care:

– sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2;

– prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

– prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

La intrarea candidaţilor în spaţiul unde are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, pe baza unui document scris pe care îl vor avea în copie (certificat verde digital Covid-19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs.

Candidaţilor care nu fac dovada că se află într-una din situaţiile de mai sus nu li se va permite accesul la probe şi procedura de admitere pentru aceştia va înceta.

De asemenea, candidații sunt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfăşurării probei.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: