Home ACTUALITATERegional Casa unei familii din comuna Forăşti a ars în această dimineaţă. Pompierii iau în calcul provocarea intenţionată a incendiului

Casa unei familii din comuna Forăşti a ars în această dimineaţă. Pompierii iau în calcul provocarea intenţionată a incendiului

by A.S.
0 comment

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Forăști, au intervenit, în această dimineață, cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Țolești.

Alerta de incendiu a fost dată la ora 04.40.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit cu pericol de propagare la o o gospodărie învecinată. Persoanele care locuiau în casa respectivă s-au autoevacuat, astfecă că nu au fost înregistate victime.

Au ars casa de locuit, pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, și bunurile din interiorul acesteia, precum și o anexă pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Incendiul a fost lichidat la ora 07:28. Pompierii au salvat gospodăria învecinată.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705